Εδώ και λίγες εβδομάδες λειτουργεί Ενδοκρινολογικό – Διαβητολογικό Ιατρείο στην Αθήνα, υπό την ιατρό Φανή Καλογράνη. Το ιατρείο βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια, επί της οδού Σεπολίων 74…..

Η ιατρός Φανή Καλογράνη είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία, Διαβητολογία και διαταραχές Μεταβολισμού στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί ως ειδικευόμενη ιατρός στην Παθολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Λινσέπινγκ της Σουηδίας επί δύο έτη. Έχει επίσης υπηρετήσει στην Παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.

Η Φανή Καλογράνη είναι σύζυγος του επίσης ιατρού, Κωνσταντίνου Ντέμου, που κατάγεται από τον Αετό Ξηρομέρου.

Στο Ιατρείο παρακολουθούνται περιστατικά που καλύπτουν όλο το εύρος των ενδοκρινικών παθήσεων και διαταραχών μεταβολισμού, όπως παθήσεις θυρεοειδούς, οστεοπόρωση, παθήσεις επινεφριδίων και υπόφυσης, διαταραχές έμμηνου ρύσης, υπογονιμότητα και διαταραχές ήβης, δυσλιπιδαιμίες, παχυσαρκία, υπερτρίχωση κ.α. Επίσης, παρέχεται εξειδικευμένη φροντίδα για τη διάγνωση, θεραπευτική προσέγγιση και παρακολούθηση ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη.

Η ιατρός δέχεται με ραντεβού και επίσης συνταγογραφεί φάρμακα και εξετάσεις σε ασφαλισμένους ασθενείς. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2114209379, 6907044760, e-mail: fanny.kalograni@yahoo.gr.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *