1-6
Ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη η εκδήλωση παρουσίασης στο Αγρίνιο της ποιητικής συλλογής «Προσανάμματα» του συντοπίτη μας δημοσιογράφου Κωστή Τσιάκαλου. Μια συλλογή που έχει βραβευτεί απ’ τον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα με συντονιστή τον δημοσιογράφο Πάνο Σόμπολο και ομιλητές τον φιλόλογο Δ. Γρίβα και την επίσης δημοσιογράφο Κική Παππά.
Πολλοί ήταν οι παρόντες, μεταξύ των οποίων ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμάς και ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου .
«Ο συντοπίτη μας, Κωστής Τσιάκαλος , υπηρέτησε για πολλά χρόνια την δημοσιογραφία. Αγωνιστής, με περίσσευμα αγάπης για τον τόπο του και ευαίσθητος.Αυτή την ευαισθησία, όπως διαπιστώσαμε, την εκδηλώνει και μέσα από τις ποιητικές του συλλογές» σημειώνει ο Γιώργος Παπαναστασίου.
Ο Πάνος Σόμπολος πάντως επιφύλαξε και μία είδηση : Προχωρά την πρωτοβουλία για ίδρυση συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων. Την πρόθεση αυτή την έχει κάνει γνωστή στο παρελθόν ωστόσο έδειξε πως είναι έτοιμος να την ολοκληρώσει και για το λόγο αυτό θα κάνει επαφές και στο νομό.

Homepage

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *