Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κύριος Κασολας Αθανάσιος φαίνεται ότι έχει πολύ καιρό να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του Δήμου του .

Την διαπίστωση αυτή την κάνουμε μετα από ανακοίνωση του (που επιλεκτικά την έστειλε μόνο σε ένα κατευθυνόμενο μέσω ηλεκτρονικής ενημερωσης )   για το επίπεδο τεχνολογίας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας 

 Μια απλή επίσκεψη έστω και σήμερα, αρκεί για να διαπιστώσει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας και ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα είχε  παραδώσε ο ίδιος  . Ούτε τις δαπάνες στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας δεν είχε ανεβάσει (όπως τονίζει σε άρθρο του ο Κώστας Τριαντακωνσταντής) . 

Φυσικά ούτε λόγος για ιστοσελίδα ή ενημερωτική σελίδα σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης για της ημέρες της προεδρίας του στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης  του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και του ΦΟΣΔΑ 

Βέβαια,ο κύριος Κασολας  μπορεί να ζητά ότι φαντάζεστε, μπορεί να τάζει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να κοντύνει τους αντιπάλους του . 

Σημασία όμως δεν έχει να κοντύνουν ο κύριος Αποστολάκης και ο κύριος Μασούρας  αλλά να ψηλώσει ο συνδιασμος του κυρίου Κασόλα   . 

Σημασία δεν έχουν τα λόγια αλλά οι πράξεις. 

Δυστυχώς για τον κύριο Κασόλα , υπάρχουν οι πράξεις  , όσο κι αν θέλει να τις αποκρύψει. 

Σημασία δεν έχει να κοιτάς μπροστά . 

Σημασία έχει να πηγαίνεις μπροστά. 

Άλλο τα “όμορφα τα λόγια τα μεγάλα” , άλλο οι πράξεις και τα έργα του καθενός.

 Με αυτά τα έργα θα  κρίνει ο λαός την κάθε δημοτική παράταξη τον κάθε εκλογικό συνδιασμο . Και αυτή τη κρίση φοβάται ο κύριος Αθανάσιος Κασολας , καθότι υποψιάζεται το αποτέλεσμα.

Ο συνδιασμος του κυρίου Κασολα ασχολείται με τους άλλους συνδιασμούς και κυρίως με αυτόν του κυρίου Αποστολάκη Γεώργιου . 

Θα  είναι ωφελιμότερο για το τόπο να προσπαθούσε να έφτανε την εποχή που ήταν πρόεδρος σε διαφορά Νομικά Πρόσωπα του Δήμου  , τα εργα  της σημερινής δημοτικής αρχής και των σημερινών Νομικών Προσώπων .

η εικόνα είναι από το xiromeronews

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΣΟΛΑ

πηγη xiromerobest.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *