Πριν από δύο χρόνια, ο 27χρονος Τζέσε Μπόντ, από την Τασμανία της Αυστραλίας, αποφάσισε ότι είχε δει αρκετά από την κουλτούρα και τον πολιτισμό της χώρας του και αποφάσισε να παραιτηθεί με σκοπό να ξεκινήσει ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο.
Κουρασμένος πια να συνοδεύει μεθυσμένους τουρίστες σε κάποια από τα πιο πολυτελή γιοτ του κόσμου, τα παράτησε όλα, αγόρασε ένα βανάκι, όπου έβαλε όλα τα υπάρχοντα και μαζί με την κοπέλα του ξεκίνησε ένα ταξίδι στο άγνωστο. Και σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail δε θα μπορούσε να ζήσει καλύτερη περιπέτεια και να είναι τόσο χαρούμενος.
«Ήθελα να διαλέξω ένα νέο χόμπι που θα με κρατούσε έξω από τα μπαρ και θα με έφερε κοντά στη φύση. Έτσι αποφάσισα να αγοράσω μια φωτογραφική μηχανή. Δεν μου αρέσει να μην είμαι καλός σε αυτά που κάνω, έτσι ξόδεψα ώρες ψάχνοντας στο διαδίκτυο πως να χρησιμοποιήσω την κάμερα, πως να φωτίσω σωστά και πως να κάνω την επεξεργασία της φωτογραφίας μετά», δήλωσε ο Μποντ. Η δουλειά του φαίνεται να έχει αποδώσει, καθώς ο λογαριασμός του στο Instagram, όπου μοιράζεται φωτογραφίες των ταξιδιών του από όλο τον κόσμο, έχει συγκεντρώσει πάνω από 30.000 οπαδούς.





Πηγή tvxs.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *