Το “παρών” στο γάμο του καλού της φίλου και στενού συνεργάτη της Γιώργου Ταχτσίδη στην Πρέβεζα έδωσε χθες το απόγευμα , η δημοφιλής τραγουδίστρια Πάολα.
Αμέσως μετά την τέλεση του Ιερού Μυστηρίου , ο Γιώργος Ταχτσίδης μαζί με την πανέμορφη σύζυγό του Σταυρούλα Μανδέλου ,υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους σε κέντρο δεξιώσεων για το καθιερωμένο γλέντι ,με τον Γιάννη Καψάλη στο τραγούδι και τον Μάκη Τσίκο στο κλαρίνο να ξεσηκώνουν τον κόσμο μέχρι πρωίας.
Και φυσικά η δημοφιλής αοιδός Πάολα , δεν θα μπορούσε να μην βάλει την δική της “πινελιά” στην πιο σημαντική μέρα της ζωής του συνεργάτη της Γιώργου και της γυναίκας της ζωής του Σταυρούλας.
Πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε live αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη μοναδική φωνή της ,που την έκανε γνωστή και την καθιέρωσε στο καλλιτεχνικό στερέωμα ,ενώ απευθυνόμενη στο συνάδελφό της Γιώργο Καψάλη ,σημείωσε πως δεν έχει την καλύτερη φωνή στην Ελλάδα ,απλά τραγουδά με τη ψυχή της .
Οπως ήταν αναμενόμενο τα κινητά των καλεσμένων πήραν “φωτιά” με τις φωτογραφίες και τα βίντεο να κατακλύζουν τα social media!

βίντεο facebook D.Ballos
πηγη http://www.epirus-tv-news.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *