Σε αγανάκτηση βρίσκονται οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Παλαίρου, Πογωνιάς και  Σκλαβαίνων με την κατάσταση στους αγροτικούς δρόμους οι οποίοι έχουν κλείσει από την βλάστηση και η δημοτική αρχή αδιαφορεί.
Σκεφθείτε τι έχει να γίνει όταν θα αρχίσει ο αλωνισμός και πρέπει να περάσουν οι θεριζοαλωνιστικές μηχανές που είναι διπλάσιες σε όγκο από τα τρακτέρ μας.  

Δυστυχώς ο Δήμαρχος και ο Δήμος αντί να βάλει μηχανήματα καθημερινές να ανοίξει τους δρόμους που έχουν κλείσει για να περάσουν τις ζωοτροφές τους, στέλνουν τα μηχανήματα Κυριακή σε ιδιωτικούς χώρους να εξυπηρετήσουν τους υποψηφίους τους.

δείτε:
Φωτογραφίες με τα μηχανήματα του Δήμου να δουλεύουν σε ιδιωτική ιδιοκτησία. ( ο ιδιοκτήτης ήταν υποψήφιος με τον σημερινό Δήμαρχο )

Αυτοί ήταν που θα τα αλλάζανε όλα, αλλά προς την λάθος (χειρότερη) κατεύθυνση.

Στην ίδια κατάσταση είναι σχεδόν σε όλα τα χωριά του δήμου οι αγροτικοί δρόμοι καθώς δεν έχουν  καθαριστεί,  καθημερινά γινόμαστε δέκτες παραπόνων κτηνοτρόφων που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στις περιουσίες τους πόσο μάλλον την χρονική περίοδο αυτή που όλοι τους έχουν ως προτεραιότητα να μαζέψουν τα τριφύλλια και τα χορτάρια τους που έχουν κομμένα  .

Από xiromeropress