Mια απίστευτη ιστορία είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές έναν 54χρονο ομογενή, τη Ρωσία και δύο… αγελάδες!

Στη σύλληψη ενός άνδρα που οι ρωσικές αρχές αναζητούσαν από το μακρινό 1997 για τον θάνατο δύο αγελάδων στη Ρωσία, προχώρησε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία.

Ο λόγος για έναν ομογενή 54 ετών, για τον οποίο εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων, την οποία είχαν ήδη εκδώσει οι αρμόδιες αρχές της Ρωσίας.

Όπως αναφέρουν τα διωκτικά έγγραφα που επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), ο 54χρονος, το 1997 μαζί με έναν συνεργό του έκλεψαν από έναν κτηνοτρόφο «δύο γαλακτοφόρες αγελάδες», τις οποίες «πούλησαν» αφού πρώτα «τις τεμάχισαν».
Ο ίδιος πάντως φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ενώ επίσης δηλώνει άγνοια για το εν λόγω περιστατικό.

Αφού συνελήφθη, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από την ελληνική επικράτεια μέχρι να αποφανθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο για την έκδοσή του ή μη.
makeleio.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *