Αναστάτωση έχει προκληθεί στην πόλη της Καβάλας, καθώς το πρωί της Πέμπτης (06/09) εντοπίστηκαν νεκροί δύο ηλικιωμένοι μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η «Πρωινή», πρόκειται για μία γυναίκα και ένα άνδρα που ήταν ζευγάρι κι οι οποίοι έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.




Οι περίοικοι που άκουσαν τις κραυγές αγωνίας και πόνου των δυο ηλικιωμένων, ειδοποίησαν την Αστυνομία και αμέσως έφτασαν στο σπίτι περιπολικά και ασθενοφόρα. Το θέαμα που αντίκρισαν μπαίνοντας μέσα οι αστυνομικοί και οι διασώστες ήταν εφιαλτικό, καθώς οι δυο ένοικοι κείτονταν νεκροί με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στα σώματά τους
Στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής που διαπίστωσε ότι και οι δυο είχαν χτυπηθεί πολλές φορές και έδωσε εντολή να μεταφερθούν οι σοροί για να γίνει νεκροτομή. Οι άνδρες της Ασφάλειας προσήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας τον εγγονό των θυμάτων, που φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, καθώς και διαφορές με τον παππού και τη γιαγιά του.
Τους δύο άτυχους ηλικιωμένους εντόπισαν μέσα σε μία λίμνη αίματος, στο πάτωμα του σπιτιού τους, αστυνομικοί της Καβάλας.
Αυτή την ώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας βρίσκεται ο 24χρονος εγγονός του ζευγαριού, ο οποίος και ανακρίνεται.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής ο 24χρονος το βράδυ της Τετάρτης έκανε βόλτες στη γειτονιά και ήταν ανήσυχος. Φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας το άγριο έγκλημα έγινε πριν μερικές ώρες.
Όπως μεταδίδει η proininews.gr, στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας βρίσκεται και ανακρίνεται ο 24χρονος εγγονός, άτομο που κατά περίοικους αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Από το προηγούμενο βράδυ ο 24χρονος κινούνταν ανήσυχος στην γειτονιά, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο σε όσους μένουν στην περιοχή.
Το kavalanews.gr σημειώνει ότι η δολοφονία υπολογίζεται ότι έγινε το πρωί της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου ενώ από την αρχή υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες για το αν τα δύο πτώματα φέρουν μαχαιριές ή τραύματα από σφαίρες.
Πηγή φωτογραφιών: proininews.gr kavalanews.gr
makeleio.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *