Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ:Πατέρας σκότωσε τον γιο και αυτοκτόνησε

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ:Πατέρας σκότωσε τον γιο και αυτοκτόνησε

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω Ηλειας, όπου ένας πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον έναν από τους γιους του, πριν στρέψει την κάνη του όπλου προς το μέρος του και βάλει τέρμα στη ζωή του, ερευνούν οι αστυνομικοί στην περιοχή, με ανακρίσεις που διεξάγονται κυρίως στο πλαίσιο της οικογένειας, αλλά και στο φιλικό περιβάλλον των θυμάτων.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας, αλλά φαίνεται πως η προστριβή -για άγνωστους λόγους- μεταξύ του 86χρονου πατέρα και του 45χρονου γιου του, είχε ξεκινήσει πολύ καιρό πριν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πατέρας και γιος λογόφεραν για πολλοστή φορά. Έμελλε όμως να είναι η τελευταία, καθώς ο 86χρονος πήρε το όπλο, πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί του και αμέσως μετά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος , οι δύο άνδρες διαπληκτίζονταν συχνά τα τελευταία χρόνια, ενώ οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, βρήκαν ένα σημείωμα, το οποίο είναι πιθανό να προσφέρει απαντήσεις.

Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στην Μηλέα και είχε εννέα παιδιά, ενώ η σύζυγός του απεβίωσε πριν χρόνια.

Ο μικρότερος γιός του, είχε κατέβει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό είτε στον Πύργο.

Χθες είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί τα ψάρια που είχε ψαρέψει.

Πριν κατέβει στον Πύργο όμως αποφάσισε να ενημερώσει και να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Μία συνάντηση που τελικά οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία.

Τα αδέρφια του τον περίμεναν, αλλά τελικά ενημερώθηκαν για το κακό που είχε χτυπήσει την οικογένεια τους.
Η αστυνομία αναζητά απαντήσεις για τους λόγους που οδήγησαν τον 86χρονο στο έγκλημα και ακολούθως στην αυτοκτονία, ενώ κομβικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης, έχει ο λόγος των προστριβών μεταξύ του συνταξιούχου εκπαιδευτικού και του 45χρονου γιου του.topontiki.gr/