Ο δημοφιλής ηθοποιός και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, συναντήθηκαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη

Ο ελληνικός Στόλος σε πλήρη ανάπτυξη, οι Ένοπλες Δυνάμεις σε μερική επιφυλακή και η εξέλιξη της κρίσης ακόμη απρόβλεπτη αν και από χθες το βράδυ από το Μέγαρο Μαξίμου διαδίδεται ότι “πάμε σε αποκλιμάκωση”. Ίσως γι΄ αυτό ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του πήγαν στην Αντίπαρο και φωτογραφήθηκαν με το ζεύγος Χανκς! Τον Τομ Χανκς και τη σύζυγο του.

Δεν γνωρίζουμε αν το ταξίδι στην Αντίπαρο και η φωτογραφία είναι μήνυμα επιβεβαίωσης να μην ανησυχούμε…Είναι πάντως λάθος μήνυμα την ώρα που ακόμη η ελληνοτουρκική κρίση είναι σε εξέλιξη. Εκτός αν η κυβέρνηση κάτι παραπάνω ξέρει και δεν μας το ΄χει πει.

Τώρα, τόσο ο δημοφιλής ηθοποιός όσο και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη και με τα ελληνικά τους διαβατήρια ανά χείρας, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί. Το εν λόγω στιγμιότυπο ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γράφοντας: «Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες».
πηγη .pentapostagma.gr

Από xiromeropress