Στις 17 Αυγούστου σε μία εκδήλωση που προετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό από την δημοτική Αρχή, θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού “Δύναμη Πολιτών – Συνεχίζουμε”.

Στην εκδήλωση εκτός από την ανακοίνωση των ονομάτων των Υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων θα γίνει και παρουσίαση των έργων που έγιναν, γίνονται και θα γίνουν στο μέλλον στον Δήμο μας.

Αναλυτικά η πρόσκληση για την εκδήλωση έχει ως εξής:

“Αγαπητοί συμπολίτες,

Με υπερηφάνεια και μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε στις 17 Αυγούστου 2023 και ώρα 21.00 στην πλατεία Δημαρχείου Βόνιτσας σε μια ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της παράταξής μας «Δύναμη Πολιτών –Συνεχίζουμε».

Στην εκδήλωση αυτή θα κάνουμε έναν απολογισμό όσων πετύχαμε όλοι μαζί, πολίτες και Δημοτική αρχή, όλα αυτά τα χρόνια για τον τόπο μας.

Θα παρουσιάσουμε όσα ήδη πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στο Δήμο μας, αλλά και όσα οραματιζόμαστε και με τη στήριξή σας θα υλοποιήσουμε τα επόμενα χρόνια.

Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους υποψηφίους και να ενημερωθείτε για τις ιδέες και τις προτάσεις μας για το μέλλον της περιοχής μας καθώς και να συζητήσετε μαζί τους ζητήματα που σας απασχολούν, μετατρέποντας την ανοιχτή αυτή εκδήλωση σε μια γιορτή της Δημοκρατίας.

Μην ξεχνάτε ότι η συμμετοχή σας τώρα και πάντοτε, είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι στο αποτέλεσμα των εκλογών θα αντικατοπτρίζονται πλήρως οι ανάγκες και οι επιθυμίες όλων των Δημοτών ανεξαιρέτως.

Προσωπικά, ο ίδιος καθώς και όλη η παράταξή μας, ως Δύναμη Πολιτών, εγγυόμαστε ότι η παρουσία μας στην κεφαλή του Δήμου αποτελεί την μοναδική σίγουρη λύση για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, για την ανάπτυξη και ευημερία των πολιτών.

Άλλωστε αυτό το έχει αποδείξει η ιστορική μας διαδρομή και οι πράξεις μας όλα αυτά τα χρόνια.

Σας περιμένουμε με χαρά και ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε!

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας

με το συνδυασμό

ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ…..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ”

Από xiromeropress