Συνεχίζονται οι περιοδείες κλιμακιών του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία στο νομό Αιτ/νίας.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εξορμήσεις τόσο στην Δημοτική Ενότητα Αρακύνθου όσο και στο Δήμο Θέρμου.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλ/νίας Μίλτος Ζαμπάρας βρέθηκε στην Δημοτική Ενότητα Αρακύνθου (Ζευγαράκι, Παπαδάτες, Γραμματικού) όπου άκουσε τους κατοίκους και επικοινώνησε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πόρτα-πόρτα προκειμένου να ενημερωθεί και ο τελευταίος πολίτης.

Παράλληλα στο Θέρμο πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνέλευση από την τοπική ΟΜ, παρουσία του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτ/νίας Κώστα Ταφλανίδη, όπου έγινε επικοδομητικός διάλογος μεταξύ φίλων και στελεχών του κόμματος, παρουσία φορέων και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στην σύσκεψη που συμμετείχαν και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Γρηγόρης Θεοδωράκης, Θάνος ΜωραΐτηςΦωτεινή Παντιώρα, Ειρήνη Τσιμπλή, Σίσσυ Αθανασούλη, και Μαρία Τριανταφύλλου τονίστηκε μεταξύ άλλων ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, είναι η μόνη εναλλακτική πρόταση εξουσίας απέναντι στο σχέδιο Μητσοτάκη, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι στις 25 Ιουνίου μπορεί να γίνει η ανατροπή των συσχετισμών.

Ακολούθησε περιοδεία όπου οι υποψήφιοι και τα μέλη του κόμματος, μίλησαν με τους κατοίκους και διένειμαν υλικό του κόμματος.

syriza2syriza3syriza4syriza5syriza6syriza7

Από xiromeropress