Από την 1η Ιανουαρίου του 2024 ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας αλλάζει χέρια. Την θέση του Δημάρχου αναλαμβάνει ο μεγάλος νικητής των εκλογών της 15ης Οκτωβριου Αθανάσιος Κασολας ο οποίος θα έχει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο 15 συμβούλους.

Εξι συμβούλους θα έχει ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και τέσσερις ο κύριος Σωζος.

Ο κύριος Κασολας εξέλεξε από την Δημοτιική Ενότητα Ανακτορίου 9 συμβούλους και από τρεις από τις Δημοτικές Ενότητες Παλαιρου και Μεδεωνος.

Αυτοι είναι οι: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΡΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΜΥΛΩΝΙΔΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΖΗΚΟΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΑΠΟΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΞΙΝΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕΡΕΠΙΣΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΒΕΜΗ ΚΑΡΕΛΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΡΒΑΤΟΣ και ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο κύριος Αποστολάκης εξέλεξε από δύο συμβούλους από κάθε Δημοτική Ενότητα. Αυτοί είναι οι: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΤΣΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ, ΒΑΙΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΚΙΟΣ και ο κυριος Αποστολάκης.

Τελος, ο κύριος Σωζος εξέλεξε δύο συμβούλους απο την Δ.Ε. Ανακτορίου, και από έναν από Μεδεων και Παλαιρο, οι οποίοι είναι οι: ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΛΗΣ, ΚΑΙΤΗ ΣΙΑΠΛΑΟΥΡΑ, ΘΩΜΑΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ και ο κ. Σώζος.

Από xiromeropress