Aπρόσμενη σε κάθε περίπτωση τροπή πήρε η παρουσία του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Βαρεμένου στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θέρμου.
Ήρθε σε σφοδρότατη αντιπαράθεση με τον δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα με τους δύο άνδρες να ανταλλάσουν βαριές κουβέντες και τον Γιώργο Βαρεμένο να φτάνει στο σημείο να χτυπά το χέρι του στο τραπέζι.
Αιτία της αντιπαράθεσης ο- προφανέστατα και άστοχος- τρόπος με τον οποίο ο βουλευτής επικαλέστηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο προσπαθώντας να ενημερώσει το Σώμα για τις εξελίξεις επί διαφόρων θεμάτων της περιοχής.
Ο κ. Βαρεμένος, που συχνά δίνει το «παρών» σε συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων, θεώρησε σκόπιμο να πει δημοσίως πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την παραμονή του στο Θέρμο την 24η Αυγούστου κάλεσε στο τηλέφωνο τον τότε αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση για να παρέμβει ώστε να επισπευστεί η ένταξη στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έργων του Θέρμου.
Αποκάλυψε δηλαδή ιδιωτική συνομιλία και σίγουρα μια εξωθεσμική διαδικασία κάτι που σίγουρα ούτε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ούτε τον Α.Χαρίτση θα ενθουσιάσει.
Ο δήμαρχος Θέρμου αντέδρασε με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Γ.Βαρεμένου εγκαλώντας τον για «μαυρογιαλουρισμό» και για το γεγονός πως αποκάλυψε ιδιωτικές συνομιλίες τονίζοντας του πως θα έπρεπε να «σεβαστεί το θεσμό».
Ο Κωνσταντάρας μίλησε σκληρά αλλά ατάραχος με τον βουλευτή να αιφνιδιάζεται και να δείχνει πως σοκάρεται από την αντίδραση του δημάρχου του δημάρχου. Άναυδος λοιπόν ο κ. Βαρεμένος έκανε λόγο για συμπεριφορά που δεν έχει συναντήσει ξανά , υποστήριξε πως στόχος του ήταν να εκθειάσει τον πρόεδρο και οργισμένος χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι. «Το χέρι να το χτυπάτε στη Βουλή στον Κασιδιάρη και σε άλλους» του απάντησε ο δήμαρχος με το διάλογο να περιλαμβάνει πολλές αιχμηρές εκφράσεις.
Όλα καταγράφηκαν στο βίντεο που ακολουθεί από το 42.50′

Πηγή:/www.agrinionews.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *