Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ14χρόνος έδωσε το κουμπαρά του για ασύρματο στην Ελληνική Αστυνομία

14χρόνος έδωσε το κουμπαρά του για ασύρματο στην Ελληνική Αστυνομία

ασυρμ

Μία διαφορετική επίσκεψη δέχθηκε σήμερα το πρωί ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, από έναν νεαρό μαθητή Γυμνασίου, που διαμένει σε επαρχιακή πόλη.
Πρόκειται για τον 14χρονο Φάνη, ο οποίος εξέπληξε ευχάριστα τους αστυνομικούς τοπικού Αστυνομικού Τμήματος της Περιφέρειας, προσφέροντας τα χρήματα του κουμπαρά του από τα κάλαντα, για την αγορά ασυρμάτου.
Ο κ. Αρχηγός υποδέχθηκε το νεαρό μαθητή και τον πατέρα του, συζήτησε αρκετή ώρα μαζί τους και παρέλαβε από τον 14χρονο Φάνη εργασία που έχει επιμεληθεί με τίτλο «10 λύσεις που θα αλλάξουν την Ελληνική Αστυνομία», υποσχόμενος ότι θα τη μελετήσει και θα την προωθήσει στις αρμόδιες επιτελικές Υπηρεσίες του Σώματος.

Στη συνέχεια, μαζί με τη Φυσική Ηγεσία του Σώματος, ο 14χρονος επισκέφθηκε τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη, ο οποίος τον συνεχάρη για τη χειρονομία του και τον ευχαρίστησε για την αγάπη του προς την Ελληνική Αστυνομία.
Ο Αρχηγός του Σώματος ξενάγησε τον νεαρό Φάνη και τον πατέρα του σε Υπηρεσίες του Αρχηγείου, τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα και ευχήθηκε ολόψυχα στον 14χρονο μαθητή να εκπληρώσει το όνειρο του να γίνει αστυνομικός όταν μεγαλώσει.
Τέλος, ο 14χρονος ξεναγήθηκε στο επιχειρησιακό κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττικής, στο Θάλαμο Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου της Κυκλοφορίας, ενώ είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μία σύντομη «περιπολία» με όχημα της Άμεσης Δράσης.
πηγη e-maistros.gr