Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΝύφη περίμενα 14χρόνια να παντρευτεί για να ...γίνει όμορφη!

Νύφη περίμενα 14χρόνια να παντρευτεί για να …γίνει όμορφη!

νυφη0
Η ενθουσιασμένη Faye Martin είπε το μεγάλο ναι στον σύντροφό της Kevin Martin ο οποίος της πρότεινε να παντρευτούν αλλά δεν ήθελε να εμφανιστεί στο γάμο της με την εμφάνιση και τα κιλά που είχε.
Έτσι, για 14 χρόνια έβρισκε συνεχώς δικαιολογίες για να καθυστερήσει η ημερομηνία του γάμου, μέχρι τη στιγμή που μια άγνωστη την προσέβαλε για τα κιλά της και αποφάσισε να αναλάβει δράση.
Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, «ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας» αφού έχασε 57 ολόκληρα κιλά. Η 39χρονη είχε αποφασίσει ότι ποτέ δεν θα ζήσει όπως θέλει τη μεγάλη μέρα της ζωής της εάν δεν χάσει τα περιττά κιλά που τη συνόδευαν. Παρά την απώλεια των κιλών, όμως, έμεινε με περίσσιο δέρμα και έτσι προχώρησε σε μια επέμβαση για να απαλλαγεί.
Τον Ιούλιο του 2016 παντρεύτηκε, λοιπόν, τον αγαπημένο της μετά από 14 χρόνια αναμονής φορώντας το νυφικό των ονείρων της, όπως αποκαλύπτει η ίδια. Η γυναίκα που έχει δύο παιδιά λέει χαρακτηριστικά: «Πάντα ήξερα ότι είχα τον άνδρα των ονείρων μου αλλά όχι το σώμα. Νόμιζα ότι θα μοιάζω γιγάντια με ένα λευκό φόρεμα και πάντα έβρισκα δικαιολογίες για να αναβάλλω την ημερομηνία του γάμου. Ήξερα ότι είχα πολλά κιλά αλλά ποτέ δεν έπαιρνα απόφαση να χάσω το περιττό βάρος..newsbeast.gr