Χωρίς νερό εν μέσω ζέστης μένουν οι κάτοικοι στα χωριά Κομπωτή και Τρύφος, λόγω βλαβών στις γεωτρήσεις. Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας διανέμει εμφιαλωμένα νερά και καταβάλει προσπάθειες να διορθωθούν οι βλάβες.
Αναλυτικά:
Μετά από βλάβη που παρουσιάστηκε στις γεωτρήσεις της Τρύφου και της Κομπωτής, ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας διανέμει εμφιαλωμένα νερά στους κατοίκους των παραπάνω περιοχών.
Από την Υπηρεσία θα καταβληθεί προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης. Παρακαλούμε για την κατανόηση των συμπολιτών.

Εκ του Δήμου
Ο π. Αντιδήμαρχος ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΒΑΤΟΣ είχε προειδοποιήσει για τη βλάβη

Ο π. Αντιδήμαρχος ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΒΑΤΟΣ απο την Τρύφου, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, είχε αναδείξει το θέμα γράφοντας:
“ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΗΣΣΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ. ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΩΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΙΧΩΣ ΝΕΡΟ”.
Όπως φαίνεται ο κ. Βαρβάτος με την παρέμβαση του είχε προειδοποιήσει την δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας για την επερχόμενη βλάβη και απλά ήταν θέμα χρόνου για το πότε θα συνέβαινε η διακοπή νερού.
ΔΕΙΤΕ όλη την ανάρτηση του ΝΙΚΟΥ ΒΑΡΒΑΤΟΥ γιατί είναι ενδιαφέρουσα:
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΙΣΣΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ. ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΩΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΙΧΩΣ ΝΕΡΟ
ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΦΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ.
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ: Η ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑΡΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΣΑΝ Ι.Χ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ;
-Α ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ…
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΦΟΥ, ΟΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ:
Απο τη σελίδα: Τρύφος – Βούστρι: Το χωριό μας και η οποία σημειώνει:
“Ξανά πρόβλημα με την ύδρευση του νερού στο χωριό μας, κακής ποιότητας μηχανήματα? Λάθος Σχεδιασμός? Κακή λειτουργικότητα? Μερική ή κακή συντήρηση?
Πρέπει να βρεθεί μια λύση ώστε να μην ταλαιπωρούνται αδίκως οι κάτοικοι του χωριού μας…”


Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *