77a
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία εμπλεκόμενων σε εγκληματική οργάνωση ναρκωτικών.
Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 145 ατόμων,κατηγορουμένων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο στην εμπορία ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας και η οποία εξαρθρώθηκε στις 26-11-2016, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.
H συντριπτική τους πλειοψηφία από Αλβανία και Αφρική, ελάχιστοι Έλληνες, μεταξύ αυτών ωστόσο και ένα άτομο 61 ετών από τη Σκουρτού Ξηρομέρου….
26-dimosiopoiisi024s
26. ΚΟΡΤΣΑΛΗΣ Σπύρος του Επαμεινώνδα και της Ζωίτσας, γεν. 01-09-1955 στο Σκούρτο Ξηρόμερου Αιτωλοακαρνανίας
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της συγκρότησης-ένταξης-διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.
Όπως είχε αναφέρει η αστυνομία, το εγκληματικό δίκτυο κυριαρχούσε τα τελευταία χρόνια στην εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Πλατεία Αμερικής, Δροσοπούλου, Προπύλαια, Νομική Σχολή – Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Πλατεία Κάνιγγος, Πλατεία Βικτωρίας και περιμετρικά του κέντρου της Αθήνας ήταν οι κυριότεροι χώροι δραστηριοποίησής του.

Homepage

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *