Ο πρωτοπόρος Aγροτικός Συνεταιρισμός Φυτειών συμμετείχε στην έκθεση κάνναβης στην Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 28-30 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου 65, Θεσσαλονίκη).
Κατά της διάρκεια λειτουργίας της Διεθνούς Έκθεσης κάνναβης, πάρα πολλοί επισκέφθηκαν το Περίπτερο του Συνεταιρισμού Φυτειών και εντυπωσιάστηκαν από το εξαίρετο ελληνικό λάδι που δημιούργησαν από κάνναβη.
Να σημειωθεί ότι το περίπτερο του Αγροτικού Συνεταιρισμού επισκέφτηκε και ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης
Οι αγρότες των Φυτειών μετέτρεψαν την κάνναβη σε λάδι και την τοποθέτησαν σε καλαίσθητα μπουκαλάκια των 250 ml με το σήμα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φυτειών και την ονομασία «Αχελώος Κάνναβη» και προσέλκυσαν μεγάλο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες.
Στην έκθεση Salonica Cannabis Expo συμμετείχαν περισσότεροι από 70 εκθέτες και μια πλούσια γκάμα προϊόντων όπως: φαρμακευτικά σκευάσματα, είδη διατροφής, ένδυση, καλλυντικά, ατμοποιητές, σπόροι, δομικά υλικά, αγροτικός και βιομηχανικός εξοπλισμός και εφαρμογές.




xiromeronews.blogspot.com

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *