ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το πρώτο κρούσμα στο νοσοκομείο Λαμίας επιβεβαιώθηκε ανήμερα του Πάσχα.

Πρόκειται για 54χρονο οδηγό νταλίκας που πραγματοποίησε δρομολόγιο στη Ρωσία και την Πολωνία.

Έφτασε στο νοσοκομείο Μεγάλο Σάββατο με πυρετό και δύσπνοια. Μπήκε σε καραντίνα στο Πέτρινο όπως προβλέπει το πρωτόκολλο και η απάντηση από το Ινστιτούτο Παστέρ ήρθε ανήμερα του Πάσχα.

Η απίστευτη περιπέτεια με την κλεμμένη νταλίκα στη Ρωσία και τα πρώτα συμπτώματα

Μαρτυρίες θέλουν τον άνθρωπο αυτό να έχει περάσει μια μεγάλη περιπέτεια στο ταξίδι στη Ρωσία αφού του έκλεψαν το φορτηγό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 54χρονος ξεφόρτωνε ευπαθή προϊόντα στη Πετρούπολη, όταν διαπίστωσε ότι είχε εξαφανιστεί το φορτηγό του.

Περιπλανήθηκε αρκετές ημέρες σε υπηρεσίες και στην Πρεσβεία και κατάφερε να επιστρέψει την Μεγάλη Παρασκευή στη Λαμία με συναδέλφους που βρισκόντουσαν επίσης στην ίδια περιοχή.

Αρχικά, έφτασε με συνάδελφο οδηγό στη Ρουμανία και απο εκεί με φίλο του αυτοκινητιστή απο την Κατερίνη, ο οποίος τον έφερε στην Ελλάδα. Από την Κατερίνη τον παρέλαβε η ίδια η συζυγός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ήδη σε άσχημη κατάσταση και από την πρώτη στιγμή υποπτεύτηκε πως κόλλησε τον Κορονοϊό και όπως ο ίδιος επιμένει δεν έχει συναντήσει σχεδόν κανέναν ούτε αυτός ούτε η οικογένεια του, η γυναίκα του και το παιδί του.

Τα νεότερα για την Υγεία του

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή του δεν είναι ανησυχητική.

Η δύσπνοια δεν είναι τόσο έντονη και η αξονική τομογραφία δεν έδειξε σοβαρές βλάβες.

Ο 54χρονος ωστόσο δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και θα παραμείνει στο νοσοκομείο της Λαμίας, αφού αποφασίστηκε να μην μεταφερθεί στο νοσοκομείο αναφοράς στη Λάρισα.

Άμεσα θα γίνουν τεστ και στη σύζυγο και το παιδί του.
πηγη

Από xiromeropress