Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Μύτικα και των χωριών της Αλυζίας καθώς και τους επισκέπτες, ότι με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι η λύση με την μερική μετακίνηση του νοσηλευτή από το Νοσοκομείου Μεσολογγίου στο Κ.Υ. Μύτικα, για την οποία προσφάτως σας είχαμε ενημερώσει, τελικά ναυάγησε μιας και αυτός ανακάλεσε την αίτηση μετακίνησης του, για τον λόγο ότι θεωρείται απαραίτητος για την ομαλή λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών σύμφωνα με το Νοσοκομείο Μεσολογγίου και υπάρχουν αντιδράσεις όπως πληροφορούμαστε από το εκεί σωματείο των εργαζομένων στην μετακίνηση του.
Άρα οι εφημερίες για τον Ιούλιο του Κ.Υ. Μύτικα παραμένουν 9 και πιθανόν να μειωθούν και άλλο. Το ίδιο θα ισχύσει και για τον Αύγουστο αν δεν αλλάξει κάτι.
Εμείς εκφράζουμε την απογοήτευση μας γι αυτή την εξέλιξη, ο Θεός να βάλει το χέρι του το φετινό Καλοκαίρι και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του, διοικήσεις και σωματεία.
Ο Μύτικας και τα χωριά της Αλυζίας είναι γνωστό σε όλους ότι Ιούλιο και Αύγουστο σχεδόν πενταπλασιάζουν τον πληθυσμό τους. Τους μήνες του Χειμώνα είχαμε 14 εφημερίες, τώρα που ήρθε Ιούλιος και Αύγουστος, αντί να έχουμε αύξηση ή το χειρότερο τουλάχιστον να παραμείνουμε στις 14, πάμε στις 9 και πιθανόν να πάμε και παρακάτω….. Τα σχόλια περιττεύουν….
Δική μας γνώμη, το θέμα μπορεί να λυθεί εντός λεπτών της ώρας και το εννοούμε πραγματικά.
https://mytikaspress.blogspot.com

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *