tragoydistria-erotimatiko-6
Νεαρή τραγουδίστρια που αυτή την εποχή τραγουδά σε πίστα της περιοχής όταν τα φώτα σβήνουν, εκείνη τα δίνει όλα. Το κορίτσι μάλιστα δεν διστάζει να αναφέρει στην σελίδα της πώς είναι τραγουδίστρια και υπήρξε και παρουσιάστρια. Όσο για τις «ανέσεις» που προσφέρει; Έχει ψεύτικο στήθος, ξανθιά με πράσινα μάτια… της αρέσουν τα ταξίδια και η καταγωγή της είναι απο την Αθήνα. Κι όμως αυτή η γυναίκα έχει βάλει αγγελία και προσφέρεται… για συνοδός! Περιγράφει δε όλα τα χαρακτηριστικά της. Και φυσικά δεν είναι η μόνη. Και ποιος δεν θυμάται την τραγουδίστρια που τον περασμένο χειμώνα αποτέλεσε μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες , ίσως και η πιο εκρηκτική , στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας, εμφανίστηκε για μια ολόκληρη σεζόν σε γνωστό κέντρο διασκέδασης αλλά την εντοπίσαμε να πουλάει και το κορμί της στο Ντουμπάι! (Μέχρι εκεί είχε φθάσει η χάρη της).
Η εντυπωσιακή αοιδός μετά την λήξη των προγραμματισμένων εμφανίσεων της , μπορεί να μην έδωσε συνέχεια ως προς την καλλιτεχνική της πορεία , όμως οι επιδόσεις της παρέμειναν σε υψηλά επίπεδα! Ετσι σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησε την τακτική να κάνει σεξ , φυσικά επί πληρωμή . Και επειδή τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά εντός της χώρας , αποφάσισε να «ψαρέψει» τους πελάτες της στο Ντουμπάι . Εκεί όπου πληρώνουν αδρά και η λέξη «κρίση» δεν συμπεριλαμβάνεται στο λεξιλόγιο τους!Σε μία άλλη περίπτωση άλλη τραγουδίστρια την είχε πατήσει άγρια. Το περιστατικό είχε συμβεί προ τριετίας και το βίντεο εξακολουθεί να κάνει θραύση σε sites με ροζ περιεχόμενο.
Πρόκειται για ροζ βίντεο… με πατρινή τραγουδίστρια! Πληροφορίες αναφέρουν πως την βιντεοσκοπεί… ο ένας από τα δύο αφεντικά της (στο κατάστημα που εργαζόταν) την στιγμή που την χαϊδεύει…! Η κοπέλα φαίνεται… μεθυσμένη και έχει «παραδοθεί» στις ορέξεις του αφεντικού. Το βίντεο δεν δείχνει αν το ζευγάρι… προχώρησε, όμως απεικονίζει όλη την σκηνή του «χαϊδέματος»! Η όμορφη τραγουδίστρια χαμογελά, όσο ο αρκετά μεγαλύτερος σε ηλικία άνδρας… την θωπεύει στα γεννητικά της όργανα! dete.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *