Με μεγάλη επιτυχία σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2 0 1 9 κόψαμε την Πρωτοχρονιατικη Βασιλόπιτα του Συλλόγου μας στο χωριό μας. Η Υπεύθυνη Δ. Σ του Συλλόγου μας ευχαρίστησε τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους έκοψε την Βασιλόπιτα. Παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειαρχης Υποδομών και Δικτύων του Νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Κος Γιάννης Λύτρας, ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Κος Βασίλης Τσαρκος, οι Πρώην Αντιδήμαρχοι Ξηρομέρου Κος Κώστας Λαινας και Κος Πάνος Γκολιας, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Συμπολιτειας του Δήμου Ξηρομερου Κος Ελευθέριος Μάντζαρης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσοβιτσας του Δήμου Ξηρομερου και ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ο ΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ, πολλοί συγχωριανοι και φίλοι.
Η υπεύθυνη Δ. Σ του Περιβαλλοντικου και Πολιτιστικου συλλόγου Χρυσοβιτσας ευχήθηκε στους παρόντες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΠΕ :ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.
Ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε το φλουρί είναι ο Πρώην Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου και Δημοτικός σύμβουλος Κος Κώστας Λαινας (το μπουκάλι Ουίσκι τον περιμενη τον Αύγουστο στην μουσική βραδιά).
Σε όλους τούς καλεσμένους προσφερθηκαν μελομακάρονα, κουραμπιέδες, διάφορα άλλα γλυκά, αναψυκτικά και χυμοί και νερά.
Η ΒΑΣΙΛΌΠΙΤΑ, ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ, ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΛΥΚΑ, ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑ.
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑ. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης στους καλεσμένους προσφερθηκαν τσίπουρα, ούζα, μπύρες με συνοδευτικό μεζέ στο παραδοσιακό καφενείο – ψησταριά του Κου Χαριση Σαμαρά και των παιδιών του.























ΤΟ Δ. Σ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΡΑΒΗΓΜΈΝΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.
(Έχουμε και συνέχεια φωτογραφίες από την εκδήλωση και το καφενείο)
ΑΠΟ ΤΟ Δ. Σ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ :ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
TZENNY ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *