Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΗ πιο συγκινητική Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση

Η πιο συγκινητική Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση

xristougenakosmo
Tο Allegro, το μεγαλύτερο διαδικτυακό κατάστημα στην Πολωνία, έφτιαξε μία υπέροχη διαφήμιση λίγες μέρες πριν τις γιορτές
Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ένας παππούς, ο οποίος παραγγέλνει ένα βιβλίο με τίτλο «Αγγλικά για αρχάριους” από την ιστοσελίδα και προσπαθεί να μάθει τη γλώσσα. Ο λόγος για τον οποίο θέλει να μάθει αγγλικά (και ο οποίος αποκαλύπτεται προς το τέλος της διαφήμισης) πραγματικά “λιώνει” καρδιές.
Ένας εκπρόσωπος της Allegro δήλωσε σχετικά με τη διαφήμιση στο BuzzFeed: “Εδώ και χρόνια, προσπαθούσαμε να κάνουμε τόσο την Allegro, την μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα, όσο και την επικοινωνία μας με τους πελάτες πιο βαθιά και ουσιαστική. Η συγκεκριμένη διαφήμιση μιλά για έναν παππού που υπερνικά τα εμπόδια για την επανένωση με τους αγαπημένους του που ζουν στο εξωτερικό. Πολλοί Πολωνοί μοιράζονται την ίδια εμπειρία. Σχεδόν ένα εκατομμύριο Πολωνοί αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την χώρα σε αναζήτηση μιας θέσης εργασίας, κυρίως προς το Ηνωμένο Βασίλειο. Παρά τη σχετικά μικρή απόσταση των δύο χωρών, οι οικογενειακοί δεσμοί τείνουν να εξασθενήσουν. Ως εκ τούτου, τα Χριστούγεννα είναι για πολλούς μία δύσκολη εποχή κατά την οποία λαχταρούν περισσότερα”.
.viralnet.gr/