olubiakospao
Ένας σαρωτικός -στο πρώτο ημίχρονο- Ολυμπιακός μετέτρεψε σε απόλυτο θρίαμβο το «αιώνιο» ντέρμπι με τον τραγικό Παναθηναϊκό, που δεν… κατέβηκε ποτέ στο Φάληρο, επικρατώντας με το ευρύ 3-0 του «τριφυλλιού»!
Τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο για τους «ερυθρόλευκους», που ήταν άπαντες σε εξαιρετική μέρα, με τον Μποτία να ανοίγει το σκορ στο 21’, τον Ελιουνούσι να διπλασιάζει τα τέρματα των Πειραιωτών πέντε λεπτά αργότερα και τον Ιντέγε να… βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 43’. «Μέσα» σε όλα τα γκολ ο Φορτούνης, στο πρώτο και στο τρίτο έχει εκτελέσει υποδειγματικά το κόρνερ και το φάουλ, αντίστοιχα, για τις κεφαλιές του Ισπανού και του Νιγηριανού, από αντεπίθεση για… σεμινάριο το δεύτερο του Νορβηγού.
Από την άλλη, μετά το 20’ και τη μεγάλη ευκαιρία του Λέτο (σωτήρια επέμβαση του Μποτία), και αμέσως μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκαν, οι «πράσινοι» σαν να… άδειασαν, όπως κάθε φορά φέτος όταν βρίσκονται πίσω στο σκορ! Προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχουν κάποιο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν, χάνοντας και τη μεγάλη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε στο 61’, με τον πολύ κακό απόψε Λεντέσμα να αστοχεί στο -ανύπαρκτο- πέναλτι που κέρδισε ο Βιγιαφάνιες από τον Μποτία.
Στο +7, πλέον, ο Ολυμπιακός στην κορυφή της βαθμολογίας στη Σούπερ Λίγκα, έγινε ξεκάθαρο… αφεντικό στη «μάχη» του τίτλου. sport-fm.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *