Σε μία μεγαλειώδη και ανεπανάληπτη συγκέντρωση εξελίχτηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στον Αστακό, του συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα», του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
Ήταν μία συγκέντρωση που θύμισε άλλες εποχές, όπου ο κόσμος πήγαινε σε αυτές και είχε παλμό, πάθος, προσμονή, επικοινωνούσε και ταυτιζόταν απόλυτα με τον ομιλητή.
Μπροστάρης σε όλη αυτή την μοναδική συγκέντρωση, τα νιάτα και η ομορφιά, η πολύ νεολαία που παραβρέθηκε. Αυτή είναι που έδωσε τον εκρηκτικό τόνο και τον παλμό, δείχνοντας ότι στηρίζει το πρόσωπο – τον άνθρωπο Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ένα ακέραιο χαρακτήρα, γιατρό – επιστήμονα, με Παιδεία και μόρφωση, προσιτό και φιλικό σε κάθε άνθρωπο που τον πλησιάζει για να του μιλήσει, ο οποίος είναι το αύριο και το μέλλον του Δήμου Ξηρομέρου, έναν άνθρωπο που έχει κώδικα επικοινωνίας με τους νέους ανθρώπους. Η μεγαλειώδης αυτή συγκέντρωση έδειξε ότι ο τόπος διψάει για αλλαγή και φρέσκο αίμα στα ηνία του Δήμου, χρειάζεται Δήμαρχο νέο, με φρέσκες και μοντέρνες ιδέες, εξωστρεφή, διαλλακτικό, με ένσημα και βιογραφικό εργασίας και όχι επαγγελματία της πολιτικής, που θα δουλέψει για τα συμφέροντα όλων των δημοτών και όχι μίας παρέας. Ένα Δήμαρχο που θα φέρει φως και οξυγόνο καταρχήν στο Δημαρχείο αλλά και σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου.

Βίντεο από Βασίλης Πολύζος.
—————————————–

Φωτογραφίες: κα Τζένη Παπαδημητρίου.

—————————————-
Φωτογραφίες: κ. Χρήστος Μπόνης.

mytikaspress.blogspot.com

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *