Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PatKiout.gr, στην παραγωγή του Survivor έφτασαν πληροφορίες ότι, μια ομάδα από haters σχεδίαζε να συγκεντρωθεί στον χώρο υποδοχής και να λιντσάρει άγρια τον Αλέξη Παππά κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Έτσι, προκειμένου να αποφευχθούν ευτράπελα που θα έφερναν σε δύσκολη θέση τον παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, επιστρατεύτηκαν… συνοδοί ασφαλείας οι οποίοι, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες, κρατούσαν τον ηθοποιό αγκαζέ, μην επιτρέποντας σε κανέναν να τον πλησιάσει σε «επικίνδυνη» απόσταση.

Ο Παππάς, που χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ένας από τους πιο αντιπαθητικούς, ιντριγκαδόρους αλλά και πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor, είναι ο τελευταίος που αποχώρησε και χθες προσγειώθηκε στην Ελλάδα με τους ρεπόρτερ των καναλιών να είναι στημένοι για μια δήλωσή του.

Τον ηθοποιό περίμεναν στο αεροδρόμιο άνθρωποι της παραγωγής και φυσικά οι συνοδοί που τον κρατούσαν αγκαζέ και δεν τον άφηναν μόνο του ούτε λεπτό φοβούμενοι τυχόν επεισόδια. Όλοι μαζί τον συνόδευσαν στο βανάκι της επιστροφής.

Ο Αλέξης Παππάς ήταν ευγενέστατος με τις κάμερες αλλά δεν έδωσε απαντήσεις στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων διότι, ως γνωστόν, δεσμεύεται από το συμβόλαιό του. Το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν: «Σας ευχαριστώ πολύ ειλικρινά… θα τα πούμε όλα εν καιρώ».

Μάλιστα, δημοσιογράφος πρωινής εκπομπής, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, περίμενε τον πρώην παίκτη του ριάλιτι με πλακάτ που έγραφε: «Δεν κάνουμε ερωτήσεις», τρολάροντας με αυτόν τον τρόπο την παραγωγή του Survivor που δεν επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν δηλώσεις στο αεροδρόμιο.

Ο ηθοποιός ξεχώρισε στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του και την στρατηγική του. Κατάφερε δε, να προκαλέσει τις περισσότερες αρνητικές αντιδράσεις στα social media με την εμμονή του στο πρόσωπο του James Καφετζή, τον οποίο ήθελε διακαώς να διώξει από το παιχνίδι.

Δες τις φωτογραφίες από την άφιξή του στο αεροδρόμιο αγκαζέ με τους… συνοδούς ασφαλείας: 

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *