Ξεκινάει την Πέμπτη 20 Ιουλίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου σειρά μουσικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Θέρμου, με τη στήριξη του δήμου και την γενική ονομασία “Καλοκαίρι 2017’’. Ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας απευθυνόμενος στους δημότες αλλά και στους επισκέπτες του δήμου τους καλεί να στηρίξουν την προσπάθεια των φορέων που μετέχουν στην διοργάνωση των εκδηλώσεων με την παρουσία τους, αναφέροντας τα εξής:
“ Φίλες και Φίλοι,
Αγαπητοί επισκέπτες του Δήμου μας ,
Και το φετινό καλοκαίρι είναι πλούσιο σε εκδηλώσεις από Φορείς, Ομάδες νέων ανθρώπων, αλλά και Πολίτες που θέλουν να διατηρήσουν την παράδοση μας.
Το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Θέρμου, ενισχύει την προσπάθεια όλων και παρέχει στήριξη σε συλλογικές και ατομικές πρωτοβουλίες, ώστε να χαρίσουμε μια νότα χαράς και αισιοδοξίας σε όλους, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν με μεγαλύτερη δύναμη όσα καθημερινά ζουν.
Ευχαριστούμε θερμά, όλους που συνετέλεσαν στην διοργάνωση των παρακάτω εκδηλώσεων. Καλούμε όλους να στηρίξουν με την παρουσία τους τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις στα χωριά και τους οικισμούς του Δήμου μας, όλους τους επαγγελματίες που αγαπούν την παράδοση και πραγματοποιούν πανηγύρια, καθώς και τις εκδηλώσεις προς τιμήν του Εθναποστόλου Κοσμά του Αιτωλού.
Ο Πολιτισμός εξάλλου είναι το καλύτερο αντίδοτο στην κρίση!
Ευχαριστούμε και ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι
Ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού
και Δήμαρχος Θέρμoυ
Σπύρος Κωνσταντάρας”.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *