Με λαμπρότητα ετελέσθησαν την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 τα Εγκαίνια της νέας Φιλανθρωπικής δράσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, στο κοινωνικό Συσσίτιο «Άρτος Αγάπης», που ευρίσκεται στην οδό Φιλοποίμενος 27, στην Πάτρα.
%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%bf%cf%821
Τα εγκαίνια ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου, με την συμμετοχή πολλών Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως και πλήθους Λαού.
Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πνευματική διάσταση της αγάπης δανειζόμενος λόγους των αγίων πατέρων της Εκκλησίας, ενώ επεσήμανε ότι το έργο αυτό της Ιεράς Μητροπόλεως, υλοποιήθηκε με τα χρήματα που ο ίδιος ο Λαός προσέφερε και προσφέρει στην Εκκλησία λέγοντας χαρακτηριστικά: «… ότι την προσφορά του Λαού την αντιπροσφέρομε στο Λαό» και συνέχισε «… ότι η προσφορά αυτή απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που αντιμετωπίζει προβλήματα, ανεξαρτήτου καταγωγής κ.λ.π», ενώ ευχαρίστησε από καρδίας όλους όσοι συνείργησαν για να περατωθή το έργο αυτό της αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως.Να σημειώσωμε ότι στο ισόγειο του Κτηρίου θα στεγασθή η κεντρική δομή των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως και στους άλλους τρεις ορόφους η φοιτητική εστία.
Στα εγκαίνια παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας, οι Βουλευτές κ. Νικόλαος Νικολόπουλος και κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Βίβιαν Σαμούρη, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαίας κ. Νικόλαος Ρουμελιώτης και Εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων.dogma

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *