Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και ταξιδεύουμε 43 χρόνια πίσω, στην παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1980, μέσα από ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα. Η τηλεόραση της ΥΕΝΕΔ ετοίμασε την εκπομπή ”Πρωτοχρονιά μαζί μας: Καλωσορίζοντας το 1981 με τη Μαρινέλλα” για να υποδεχτεί το έτος 1981 με την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια σε ρόλο παρουσιάστριας και σκηνοθεσία Δημήτρη Καλούδη. Το πρόγραμμα είναι μια κινηματογραφημένη εορταστική εκπομπή με τη Μαρινέλλα, τον Τόλη Βοσκόπουλο, το Γιώργο Μαρίνο και τους αδελφούς Τζαβάρα. Ακόμη, συμμετέχει το 12μελές μπαλέτο του Χρήστου Παπίδη με χορογραφίες του ίδιου, ειδικά για την εκπομπή. Επίσης, το πρόγραμμα θα μεταδοθεί σήμερα, 31/12 από την ΕΡΤ-2 στις 21:00 το βράδυ!
Ειδικότερα, η Μαρινέλλα υποδέχεται το νέο έτος ερμηνεύοντας μεγάλες της επιτυχίες. Τα γυρίσματα του εορταστικού προγράμματος πραγματοποιήθηκαν στο στούντιο της ΥΕΝΕΔ στην Κατεχάκη, στο σπίτι της Μαρινέλλας και σε διάφορους εξωτερικούς χώρους. Ειδικότερα, προβάλλονται μουσικά βίντεο, των εξής τραγουδιών της Μαρινέλλας: ”Ποιος είναι αυτός”, ”Συμβιβαζόμαστε”, ”Θα ‘θελα να μουν”, ”Να παίζει το τρανζίστορ”, ”Σήμερα”, κ.ά. Στην συνέχεια, εμηνεύουν δικά τους τραγούδια ο Τόλης Βοσκόπουλος και ο Γιώργος Μαρίνος.

Το Αρχείο της ΕΡΤ παρουσιάζει το μοναδικό αυτό ντοκουμέντο σε νέα, αποκατεστημένη εκδοχή μετά την ψηφιοποίηση του πρωτότυπου φιλμ 16mm και εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά, Ευτυχισμένο το 2024 με υγεία! Στο παρακάτω απόσπασμα, η Μαρινέλλα υποδέχεται τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος ερμηνεύει τα εξής τραγούδια: ”Καρδιά μου, καρδιά μου”, ”Με βρήκε δύσκολη στιγμή”, ”Ο τελευταίος μου σταθμός”. Για την υποδοχή του νέου χρόνου η Μαρινέλλα ανοίγει το σπίτι της για την τηλεόραση της ΥΕΝΕΔ και μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τους αδελφούς Τζαβάρα τραγουδούν για τον ερχομό του νέου έτους. Δείτε ολόκληρο το αφιέρωμα εδώ: https://www.ert.gr/archeio/

Από xiromeropress