ethnikh-kwfwn
Είπαμε δεν πουλάνε οι καλές ειδήσεις …Επίσης επιτρέπουν στην ελπίδα να φεύγει από τα στενά πλαίσια …της αυτοκτονίας , άντε και της καλής μετανάστευσης …
Αλλά τα κορίτσια εδώ τα πέρασαν όλα αυτά πολύ πριν από εμάς. Παγερά μόνες, χωρίς τζιριντζάτζουλες, δεδομένα φτωχές, πατριώτισες σε μια πατρίδα που καμία σκασίλα δεν έχει γι αυτές … Γιαυτό και η χαρά για τις ίδιες , αλλά και για την Ελλάδα αυτή την στιγμή πρέπει να είναι διπλή ! Συγχαρητήρια !
Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Μπάσκετ, αναδείχθηκε η Εθνική ομάδα Κωφών Γυναικών, καθώς επικράτησε της Λιθουανίας στον τελικό με 52-41 και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου!
Αφού ξεπέρασε στον ημιτελικό το εμπόδιο της Ιταλίας (56-46), η Εθνική Γυναικών έφτασε στον μεγάλο τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη και πανηγύρισε τον τίτλο κόντρα στην Λιθουανία.
Η ομάδα της Αθηνάς Ζέρβα έφτασε στην κορυφή πανηγυρίζοντας το χρυσό μετάλλιο. Από την πλευρά της, η Εθνική Κωφών Ανδρών τερμάτισε στην πέμπτη θέση, νικώντας την Πολωνία με 69-54 στον αγώνα κατάταξης.
ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *