Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας υπόσχεται ένα πολιτιστικό Αύγουστο γεμάτο εκδηλώσεις, εκδηλώσεις που καλύπτουν όλες τις πολιτιστικές  πτυχές 

Τον φετινό Αύγουστο  οι περισσότεροι Πολιτιστικοί Σύλλογοι 

 καταθέτουν τη δική τους πολιτιστική πρόταση .

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας αποτελούν την δύναμη, την ζωντάνια  και την πολιτιστική πνοή ενός Χωριού  . 

Αυτή τη δύναμη επιχειρούμε κι εμείς να διοχετεύσουμε, μέσα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και αυτού του καλοκαιριού, σε όλους τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας . 

Ως ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  στηρίζουμε έμπρακτα την εθελοντική προσπάθεια όλων των Συλλόγων γιατί επιδίωξη μας είναι, όχι απλά η διασκέδαση αλλά η αληθινή ψυχαγωγία των ανθρώπων σε κάθε γωνιά του Δήμου.

Οι ιδιωτικές εκδηλώσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα για ενημέρωση των πολιτών και μόνο. Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας δεν έχει καμία συμμετοχή σε αυτές τις εκδηλώσεις .

Οι εκδηλώσεις αυτές είναι κυρίως μια μεγάλη παιδική παράσταση  και μια μεγάλη συναυλία που θα γίνουν στο Νησάκι Κουκουμίτσας  και συγκεντρώνουν αρκετό κόσμο διαφημίζοντας την περιοχή μας .

Σας καλούμε λοιπόν να χαρείτε κάθε στιγμή αυτού του Αυγουστιάτικου  πολιτιστικού καλοκαιριού, απολαμβάνοντας ένα αρμονικό συνταίριασμα ήχων, εικόνων, συμβολισμών και συναισθημάτων

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *