Μια εικοσάχρονη μητέρα σκότωσε την τετράχρονη κόρη της επειδή αρνιόταν να πλύνει τα δόντια της.
Η Iris Hernandez-Rivas, από το Μέρυλαντ των ΗΠΑ, κάλεσε την Άμεση Βοήθεια, ζητώντας να έρθει ασθενοφόρο επειδή η κόρη της ήταν αναίσθητη.
Η μητέρα αρχικά προφασίστηκε πως η μικρή είχε μπει να κάνει μπάνιο και, περίπου είκοσι λεπτά μετά, ακόμα δεν είχε βγει. Όταν πήγε να ελέγξει πως είναι, τη βρήκε αναίσθητη στο πάτωμα.
Οι γιατροί εντωμεταξύ ανακάλυψαν μελανιές από χτυπήματα σε όλο το σώμα της μικρής καθώς και εσωτερική αιμορραγία στο κεφάλι της. Αποφασίστηκε η μεταφορά της σε νοσοκομείο της Ουάσινγκτον αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Φρίκη: Σκότωσε την κόρη της επειδή δεν έπλενε τα δόντια της – Media
Η μητέρα τελικά ομολόγησε πως την είχε κλωτσήσει στο στομάχι το πρωί, επειδή δεν έπλυνε τα δόντια της. Η μικρή έπεσε και χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Στη συνέχεια φαινόταν καλά, αν και λίγο κατατονική, μέχρι που πήγε να κάνει μπάνιο. Η μητέρα επίσης παραδέχθηκε πως εκείνη ήταν υπεύθυνη για τις μελανιές καθώς την είχε χτυπήσει με τη ζώνη μερικές ημέρες πριν.
Η μητέρα έχει συλληφθεί ενώ οι Αρχές περιμένουν την επίσημη αιτία θανάτου από τον ιατροδικαστή για να καταλήξουν στις κατηγορίες..madata.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *