Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣταύρος Καραγκούνης: «Συνεχίζουμε με καθαρά πρόσωπα για τη ζωή μας»

Σταύρος Καραγκούνης: «Συνεχίζουμε με καθαρά πρόσωπα για τη ζωή μας»

Δήλωση του Σταύρου Καραγκούνη, υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, για το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος:

Μπαίνουμε στη τελική ευθεία για μια από τις κρισιμότερες εκλογικές μάχες των τελευταίων ετών. Βρισκόμαστε, λοιπόν, σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι όπου ο ελληνικός λαός καλείται να επιλέξει αν θα επιστρέψουμε στις μέρες των μνημονίων και της σκληρής λιτότητας ή αν θα κάνουμε το βήμα μπροστά.

Το επικαιροποιημένο, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εφασφαλίζει τη βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη, με νέα στοχευμένα μέτρα ελάφρυνσης της μεσαίας τάξης. Αποδεικνύει εμπράκτως ότι οι θυσίες του λαού έπιασαν τόπο και πλέον δικαιούμαστε να σχεδιάζουμε ένα καλύτερο μέλλον. Ένα μέλλον με υψηλό αίσθηση ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους νέους και στις νέες, στους εργαζομένους και στους συνταξιούχους που αγωνιούν για την επόμενη μέρα.

Στο πρόγραμμά του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εγγυάται μία πορεία όπου η ανάπτυξη και η κοινωνική δικαιοσύνη συμβαδίζουν, μια πορεία όπου η μείωση της ανεργίας συνδέεται με τα εργασιακά δικαιώματα, μια πορεία όπου τα υγιή δημόσια οικονομικά και η κοινωνική πολιτική συγκροτούν ένα πλέγμα ασφάλειας και αυτοπεποίθησης.

Το πρόγραμμά μας δεν εστιάζει στους λίγους κι εκλεκτούς, αλλά στους αδικημένους και όλους εκείνους που έβαλαν πλάτη στα δύσκολα, για μια Ελλάδα για όλους τους Έλληνες. Στις 7 Ιούλη όλοι οι Έλληνες βρισκόμαστε ενώπιον μιας ιστορικής απόφασης: Ή θα κρατήσουμε την Ελλάδα στα χέρια μας ή θα την δώσουμε πίσω σε αυτούς που τη χρεοκόπησαν. Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Συνεχίζουμε με καθαρά πρόσωπα για τη ζωή μας.