Στις 24 Δεκέμβρη πληρώνεται η εξισωτική αποζημίωση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ μετά την μεγάλη πληρωμή της βασικής ενίσχυσης και του πρασινίσματος. Πολλές είναι οι ειδήσεις για τις πληρωμές που έβγαλε σε ομιλία του απο το βήμα της βουλής ο Μάκης Βορίδης

Το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ που θα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας ανακοίνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης.

Οι δικαιούχοι του μέτρου της εξισωτικής αποζημίωσης συνολικού ύψους 248 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία πρόκειται να καταβληθούν στις 24 Δεκεμβρίου από τον ΟΠΕΚΕΠΕ .Οι δικαιούχοι ελαιοπαραγωγοί του μέτρου 21 συνολικού ύψους 126 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία πρόκειται να καταβληθούν επίσης στις 24 Δεκεμβρίου.

Οι παραγωγοί λαϊκών αγορών της δεύτερης πληρωμής με το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία πρόκειται να καταβληθούν την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου.

Οι δικαιούχοι παραγωγοί του πακέτου ενίσχυσης λόγω Covid-19 στο οποίο περιλαμβάνονται οι ελιές Καλαμών, το πρώιμο καρπούζι, η ανοιξιάτικη πατάτα και τα θερμοκηπιακά κηπευτικά Κρήτης συνολικού ύψους 37 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία πρόκειται να καταβληθούν την Τετάρτη 23/12.dikaiologitika.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *