Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΟ Θύμιος Φερεντίνος Σύμβουλος στην Περιφέρεια δίπλα στον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη

Ο Θύμιος Φερεντίνος Σύμβουλος στην Περιφέρεια δίπλα στον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη


Απο:katouna news

Ο Θύμιος Φερεντίνος Σύμβουλος στην Περιφέρεια δίπλα στον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη

ΝΑ και ένα καλό νέο, κατά πληροφορίες του katouna news !!!

Ο Θύμιος Φερεντίνος καθηγητής μαθηματικός πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας και νυν δημοτικός Σύμβουλος τοποθετείται αυτές τις μέρες συνεργάτης δίπλα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη.

Ο Θύμιος ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ γεννήθηκε στην Βόνιτσα το 1973, όπου και τελείωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Στη συνέχεια, παρά το μεράκι του για τον αθλητισμό, τον κατακτούν τα Μαθηματικά, τα οποία σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Με την επιστροφή του στη γενέτειρα, εργάζεται σαν καθηγητής στην ιδιωτική εκπαίδευση μέχρι το 2011. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, η επιτυχία του στον διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. το 2010 τον διορίζει καθηγητή στη δημόσια εκπαίδευση.
Δεν ξεχνά, όμως, ποτέ το παλιό μεράκι για τον αθλητισμό και το συνδυάζει με το έντονο ενδιαφέρον του για τα «κοινά». Έτσι, την πενταετία 2005 – 2009 ασχολείται ενεργά με τη διοίκηση του Π.Α.Σ. «Αμβρακικός», όπου προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις.
Το 2011 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Νικολάου Σολδάτου και μπαίνει Α’ Αντιδήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας.
Το 2015 υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό “Ανοιχτός Δήμος”.
Σήμερα εκλέγεται πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης με υποψήφιο Δήμαρχο το Αθανάσιο Κασόλα και το Συνδυασμό “Κύμα Αλλαγής”
Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Δούλη, μαθηματικό, και πατέρας του Γιώργου και της Χαράς, μαθητών του Δημοτικού.

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία Θύμιο !!!