Πληροφορίες που δημοσιεύονται στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης του Νομού αναφέρουν ότι ο νυν Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Δημήτρης Μιχάλης βρίσκεται ένα βήμα πριν την απομάκρυνση από τα καθήκοντα του και είναι σχεδόν βέβαιο, ότι νέος Διοικητής των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου, θα αναλάβει ο συντοπίτης μας Μυτικιώτης κ. Πάνος Παπαδόπουλος.
Ο συντοπίτης μας Πάνος Παπαδόπουλος, κατά γενική ομολογία και αντικειμενικά, έχει παρουσιάσει ως τώρα αξιόλογο έργο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, λύνοντας πολλά προβλήματα που χρόνιζαν και γενικά έχει βελτιώσει την λειτουργικότητα του Νοσοκομείου.
Αυτό λοιπόν φαίνεται να ανοίγει το δρόμο για σημαντική του αναβάθμιση, αναλαμβάνοντας και την διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου, που κατά την γνώμη μας είναι λίγο ”ειδική” περίπτωση, με πολλά προβλήματα σε εκκρεμότητα.
Εμείς προκαταβολικά δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο συμπατριώτη μας Μυτικιώτη κ. Πάνο Παπαδόπουλο, του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που τον περιμένει.
http://mytikaspress.blogspot.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *