Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΣτο έλεος του θεού ο Μύτικας Ξηρομέρου !!!

Στο έλεος του θεού ο Μύτικας Ξηρομέρου !!!


Στο έλεος του θεού ο Μύτικας Ξηρομέρου !!!

Κάτοικος της Τ.Κ. Μύτικα μας έστειλε τις ακόλουθες Φωτογραφίες για να τις δημοσιεύσουμε και να παρουσιάσουμε την πραγματική εικόνα στην οποία έχει περιέλθει η Τ.Κ. Μύτικα του Δήμου Ξηρομέρου.

Τα παράπονα των κατοίκων πάρα πολλά και ομιλούν για εγκατάλειψη από την πλευρά της Δημοτικής αρχής.

Αρκετά σκουπίδια στους κάδους, βοθρολύματα χύνονται σε μερικούς δρόμους και στα φρεάτια των όμβριων υδάτων , από τις 15 ομπρέλες που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια έχουν απομείνει μόνο 6, στον οικισμό Παναγούλας είναι εγκαταλελειμμένα βαρέα αντικείμενα.

Το μόνο που έχει κάνει η νέα δημοτική αρχή είναι να διατηρήσει σε πολύ καλό επίπεδο τον κεντρικό πεζόδρομο και να αντικαταστήσει τις λάμπες φωτισμού !!!

Οι περιγραφές είναι αγανακτισμένων κατοίκων της Τ.Κ. του Μύτικα .

Η δική μας άποψη είναι ότι την δημοτική αρχή την ενδιαφέρει το κέντρο του Μύτικα και σημεία που επισκέπτονται οι τουρίστες.

Έτσι φρόντισε να δώσει όλο το ενδιαφέρον της σε συγκεκριμένα σημεία και να αφήσει στο έλεος του θεού τις υπόλοιπες συνοικίες.

Καλούμε την δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Ξηρομέρου να δει τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μύτικας και μην πλανάται από φωτογραφίες με ειδυλλιακά τοπία που του αποστέλλουν οι συνεργάτες του.